beats by dre cheap

Seria A:Napoli-Juventus

Seria A: Napoli - Juventus

Nakon velike pauze u Seri A zbog reprezentativnih kvalifikacionih utakmica za SP, na redu je nastavk takmicenje u ligaskim prvenstvima.Tako u sljedecm kolu nas protivnik je dosta jaka momcad Napolia.

Juventus ovo kolo ide na gostovanje u Napulj protiv dosta nezgodne ekipe Napolia koje je do sada u 6 kola pokazala da vazi da dosta jakog protivnika kojeg svaki klub treba respaktirati.

U par proslih kola smo imali nekoliko problema koji su negativno utcali na ishod utakmice.Nadamo se da posle ove malo duze pauze, da je se situacija promjenila u klubu i svi ocekujemo povoljan rezlutat.

Nazalost i ovaj puta imamo problema sa povredema pojedinih igraca, tako da ce sa terena odsustovati Buffon, Camoranesi, Trezeguet, Legrottaglie, Mellberg, Zanetti, Zebina i Iaquinta.

Da li cemo ovaj puta uspjeti da se vratimo onim putem kojim smo krenuli na pocetku sezone ili ne,to cemo vidjeti sutra u 20:30 sati na San Paolu.

Mozda jedan veliki plus u svemu ovome je da Napoli ima kaznu od fudbalskog saveza Italije sto se tice njihovih navijaca koji ne mogu prisustovati susretima njihovog tima.Tu je jedna psihicka prednost koju bi trebali iskoristiti.

Ovaj susret ce suditi Massimiliano Saccani iz Mantove.

Za ovaj susret su pozvani sljedeci igraci:

Chielini,Salihamidzic,Amauri,Del Piero,Nedved,Chiementi,Manninger,Knezevic,Poulsen,Marchisio,Giovinco,Grygera,Ekdal,Molinaro,De Ceglie,Marchionni,Marrone,Rossi,Ariaudo,Pinsoglio.

 

Football Club Juventus
http://juventus1897.blogger.ba
17/10/2008 23:05