Navijači žele Ranierijov odlazak

Juventus je na velikom sajtu navijača Juventusa VecchiaSignora.com fanovi Juventusa su većinski glasali za odlazak Claudio Ranierija sa mjesta trenera „Stare dame“.
Nakon poraza od Fiorentine 2 : 3. navijači su iskazali veliko nezadovoljstvo prema treneru Claduiju Ranieriju. Web site CecchiaSignora.com  je postavila anketu u kojoj Juventusovi fanovi glasali oko ostanka Ranierija na klupi Juventusa. 
Nakon završetka ankete iznešeni su rezultati koji pokazaju da Ranieri treba napustiti klupu Juventusa. Čak 73,53 % glasatelja je glasalo za odlazak Ranierija dok je 26,47% glasalo da Ranieri treba ostati na klupi Binaconera.
Isti ovi glasači žele za novog trenera Juventusa Marcela Lippija koji je već vodio „Staru damu“ do najveći uspjeha.
Pored toga predsjednik Juventusa Cobolli Gigli je najavio ostanak Ranierija na klupi Juventusa: "Ne želimo ni pomisliti na mogućnost ne igranja u Ligi Prvaka. Sigurni smo da ćemo se vratiti na pobjednički kolosijek iako nam Fiorentina puše za vratom“.
"Ranieri je odličan trener. Donedavno, apsolutno su ga svi zakivali u zvijezde i sada kada je došao jedan loš momenat, odjednom su mu svi okrenuli leđa. Nepostoji nijedan razlog za ove loše rezultate. Reggina nas je pobijedila uz pomoć sudija, a jučer se desilo ono što se može desiti u svakom derbiju. Nekoliko grešaka odbrane nas je koštalo važnih bodova“, rekao je on Gigli.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

1 komentar

Komentariši