“Uzor mi je Del Piero,a ne otac kojeg ne viđam”

‘Uzor mi je Del Piero, a ne otac kojeg ne viđam’  Maradona junior (21) je u razgovoru za talijanske medije priznao da mu je nogometni uzor napadač Juventusa Alessandro Del Piero, a ne njegov otac Diego Armando Maradona, s kojim nema nikakav odnos.
Jedan od najvećih nogometaša je dok je igrao za Napoli imao aferu s jednom Napuljkom i dobio sina. Nikada ga nije želio priznati, iako je njihova sličnost bila ogromna, što je potvrdila i DNK analiza. Odnos nikada nije uspostavljen, a priznao je to i Maradona junior koji je uzeo majčino prezime Sinagra.

‘Sa svojim pravim ocem nemam nikakvu vezu. Sreli smo se samo jednom u Fiuggiju, što svi znaju, ali pravi odnos nikada nismo imali’, rekao je Maradona jr. koji nosi dres Venafra, kluba iz Serie D (četvrta liga).

To što mu je otac slavni Argentinac, mladom igraču nije donijelo ništa dobro.

‘Sveukupno, to mi je donijelo više problema nego prednosti. Bilo je puno skeptika, nosio sam se s njegovom slavom u nogometnom svijetu, a nisam poput njega. Malo je takvih igrača. Ja sam poput većine, moram trenirati svaki dan da bih napredovao’, rekao je Maradona junior, priznavši da simpatizira napadača Juventusa.

‘Divim se velikom Alessandru Del Pieru. Ne samo zato što je šampion na nogometnom području, već i zato što je postao dio povijesti kluba kao što je Juventus. Prije nego što se dokazao kao sjajan nogometaš, on se pokazao kao odličan čovjek.’

Za sina Malog Zelenog zanimanje su pokazali u Španjolskoj (Valencia), a njegov san je da zaigra za Napoli. No zasad čvrsto stoji na zemlji.

‘Najrealnije je da ću sljedeće sezone igrati u Serie C’, rekao je Maradona jr.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

2 komentara

Komentariši