Najava: Juventus-Roma

Najava Seria A: Juventus FC - Roma AS

Danasnji ce obiljeziti jedan veliki derby u Italiji, a to je mec koji nas tim igra protiv Rome.Susret ova dva tima igra se danas u 20:30 sati na Olimpic Grande stadionu u Torinu.

Susret dva jaka giganta u Italiji ce obiljeziti jedan veliki derby koji ce privuci dosta paznje kako u samoj Italiji tako i sirom Evrope.

Nas tim je prekinuo crni niz kojem je bi krenuo i u tri utakmice do sada je zabiljezio sve tri pobjede.Igrali smo bez dosta standardnih igraca, a razlog tome su povrede kljucnih igraca koji su zbog toga morali odustovati sa terena.

No, medjutim u sutrasnji mec vraca nam se nekoliko igraca koji su bili povrijedjeni, tako da ce tim u jednu ruku igrati u malo jacem sastavu nego sto je to bio slucaj do sada.Ipak odredjeni broj igraca ce odsustovati a to su: Buffon, Zebina, Andrade, Zebina, Zanetti, Poulsen, Marchisio i Knezevic.Za ovaj susret su se vratili De Ceglie, Grygera, Del Piero, Camoranesi i Legrottaglie.

Roma je veoma lose pocela ovu sezonu i nalazi se na 16 mjestu sa samo 7 bodova i utakmicom manje.Za Romu nece nastupiti Totti, Aquilani, Casseti i vjerovatno Baptista, jer je on upitan za taj susre

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

Komentariši