Najava: Chievo:Juventus

Najava Seria A: Chievo - Juventus FC

U 11 kolu Serie A nas tim se sastaje sa Chievom iz Verone i susret ove dvije momcadi igra se sutra sa pocetkom u 15 sati.

Nakon trijumfa nad Realom u Ligi prvaka, sad su svi igraci fokusirani za sutrasnji mec protiv neugdne ekipe Chieva.Vjerovatno ce Ranieri za sutrasnji mec odmarati neke igrace koji su bili u Madridu, ali se ne iskljucuje da i neki od njih zapocnu mec ili udju kasnije u igru.

Pobjeda u Veroni mnogo znaci kao i sve ostale i sa tim bi se Juventus priblizio voedecem timu u Seri A i pokazao da ima i moze da se bori za scudetto.Naravno i ovoga puta imamo problema sa povredama tako da ni ovoga puta u timu nece biti Buffona, Andradea, Zebine, Zanettia, Poulsena, Salihamidzica i Trezegueta.Vrijedno je napomenuti da je i brat od Sebastiana Giovinca pozvan u momcad.

Chievo je dobilo novog trenera nakon losih razlutata koje je taj tim pruzao u do sadasnjem takmicenju, tako da se mogu ocekivati neke promjene u klubu i u samoj igri.

Bez obzira na ove povrede i promjenu trenera u Chievu, nadamo se da ce tim uspjeti zabiljaziti jos jednu pobjedu i donijeti sa sobom sva tri boda iz Verone.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

3 komentara

Komentariši