Juventus-Genoa

Najava Seria A: Juventus FC - Genova

Sljedeci mec u 12 kolu nas tim igra protiv neugodne Genove.Susret se igra na Olimpicu u Torinu sa pocetkom u 20:30 sati sto je za nekih pola minute :D.Ovaj susret pocinje prije ocekivanog zbog susreta ragby reprezentacija Italie i Argentine.

U ovaj susret igraci ulaze sa dosta optimizma i nadom da ce nastaviti ovakav kontinuitet igara koje su do sada pruzali u sampionatu i Ligi prvaka.Igraci su bili podvrgnuti ovih par dana intezivnim treninzima, tako da su i neki povrijedjeni igraci u tome ucestovali kao Poulsen, Grygera, Marchisio i Camoranesi.

Kako igraci tako i navijaci se nadaju sutrasnjem pozitivnom rezlutatu protiv Genove.Nazalost i ovoga puta u timu nece biti pojedinih igraca kao sto su Buffon, Zebina, Andrade, Zanetti, Trezeguet, Poulsen i Salihamidzic.

Genova je dosta nezgodan protivnik i to je pokazala na samom staru sampionata kada su porazili Milan sa 2:0 i igrali nerijesno na San Siru protiv Intera.Vjerovatno u sastavu Genove mozemo ocekivati i neke igrace iz Juventusa koji su na posudbi u tom klubi poput Palladina i Criscita.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

2 komentara

Komentariši