Del Piero sportas godine u Italiji

RAI: Del Piero italijanski sportas godine

Talijanska državna televizija RAI organizirala je izbor za sportaša godine u kojem je uvjerljivo pobijedio Juventusov kapetan Alessandro Del Piero…

Juventusov je as u ovom izboru dobio 58 posto glasova, dok je drugo mjesto zauzeo osmerostruki svjetski motociklistički prvak Valentino Rossi sa 18 posto glasova.

"Ovo je veliko priznanje i sretan sam što su mi ga dodijelili gledatelji, koji su jako važan dio sporta. Zadovoljan sam i sretan svojim postignućima ove godine i svojim predstavama na terenu".

Del Piero je prokomentirao i ždrijeb Lige prvaka, koji je njegov klub u osmini finala spojio s Chelseajem:

"U tom dijelu natjecanja sve su momčadi jaki protivnici, pa čak i i oni autsajderi koji su pokazali kvalitetu i pronašli ”hemiju u momčadi” koja im je pomogla u prolasku skupine i omogućila utakmice protiv većih klubova. Svi su opasni".

Kaže da još uvijek nije izgubio ambicije za osvajanje Zlatne lopte, kao niti za nastupima u državnoj selekciji.

"Morate uvijek imati velike ambicije ako ih želite i ostvariti. Hoću li konkurirati za Zlatnu loptu u velikoj mjeri ovisi o učinku u Ligi prvaka".

"Imam li poruku za Marcella Lippija? Želim mu sretan Božić! Moj cilj je nastup na Svjetskom prvenstvu 2010. godine i osjećam se kao dio reprezentacije", poručio je Del Piero.

 

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

1 komentar

Komentariši