Juventusovi navijaci napali autobus Fiorentine

Juventusovi navijaci napali autobus Fiorentine

Veliko rivalstvo između Juventusa i Fiorentine došlo je još jednom do izražaka prilikom dolaska Fiorentininog autobusa na Olimpijski stadion u Torinu…

Firenzeviola.it tvrdi da je grupa od tridesetak Juventusovih navijača zasula autobus s nogometašima i stručnim vodstvom Fiorentine s raznoraznim predmetima kao što su naranče, boce, limenke, kao i različitim vrstama prehrambenih proizvoda ili napitaka. Srećom, u incidentu nitko nije stradao, a policija je brzo rasčistila neugodnu situaciju za sve putnike u autobusu Fiorentine, koji su ostali zapanjeni.

Rivalstvo između dva kluba, koji na Olimpijskom stadionu igraju utakmicu 20. kola u Seriji A, seže još iz davnih dana. Stvoreno je u sezoni 1981/82., kada je ”stara dama” odnijela prvenstvo ”violama” ispred nosa, pobijedivši u zadnjem kolu s pogotkom iz dvojbenog jedanaesterca, dok je Fiorentini protiv Cagliarija (0-0) bio poništen regularni pogodak. Kulminacija netrpeljivosti dogodila se 1990. godine, kada je Roberto Baggio prešao iz Fiorentine u Juventus.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

1 komentar

Komentariši