Siliva: Juventus je odlican klub

Silva: Juventus je sjajan klub

Valencia je u sve dubljoj krizi, kako financijskoj, tako i onoj rezultatskoj, a u isto vrijeme za njezine najbolje igrače zainteresirani su brojni europski klubovi. I dok su prošlog ljeta uspjeli zadržati momčad na okupu, u predstojećem prijelaznom roku teško će to ponoviti. Jedan od onih igrača koje bi najviše klubova voljelo imati sljedeće sezone u svojim redovima je mladi španjolski reprezentativac David Silva.

U razgovoru za talijansku La Gazzettu dello Sport Silva je izrazio svoje poštovanje prema Juventusu, najavivši kako ne bi imao ništa protiv da karijeru nastavi upravo u redovima kluba iz Torina, gdje ga mnogi vide kao nasljednika Pavela Nedveda.

"Zašto bi Nedved prestao igrati? Gledajući ga kako igra, on još uvijek izgleda mlad. On je jedan od najvećih europskih nogometaša, a ja sam jednostavno David Silva. Molim vas da ne pravite usporedbe." rekao je Silva.

"Juventus je ispao iz Lige prvaka od Chelsea, ali napustili su teren uzdignute glave. Juve je veliki i prestižan klub na međunarodnoj sceni i u momčadi imaju puno kvalitetnih igrača. Uistinu cijenim dvojicu talijanskih nogometaša: Andrea Pirla i Alessandra Del Piera, kapetana Juventusa. Da li bih mogao sa Juventusom sljedeće sezone osvojiti Ligu prvaka? Zašto ne? To je natjecanje uvijek dio mojih snova i bilo bi doista magično podići taj trofej." dodao je Silva.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

3 komentara

Komentariši