Buffon odlazi iz Juventusa??!

Buffon prelazi u Man. United?

Gotovo nevjerojatnim nam se ćini špekulacija britanskog tabloida Daily Maila po kojoj bi Gianluigi Buffon trebao stići u Manchester United….

Naime, Nizozemac Van der Sar brani odlično i ima valjani ugovor sa Manchester Unitedom do 2010., a vjerojatnost da bi Buffon želio biti drugi golman čini se nemogućom.
 
Ako je za vjerovati The Daily Mailu, britanskom tabloidu, onda bi Manchester United sljedeće godine imao dva ponajbolja svjetska golmana u klubu. Naime, prema pisanju istog lista, ManUtd želi dovesti iz Juventusa Gianluigija Buffona.

Talijanskog se reprezentativca već seljakalo u Manchester, ali ne United već City, no taj se transfer nije realizirao. Ne vjerujemo ni da će ovaj, jer Sir Ferguson je svjestan da Van der Sar brani vrhunski, a s obzirom na to da je Buffon (bio) najskuplji golman na svijetu, za kojeg je Juventus Parmi platio 33,8 milijuna eura, on sigurno ne želi sjediti na klupi.
 
Želju Buffona da pređe u Premier ligu potvrdio je i njegov agent Silvano Martina. Prema agentovim riječima, nakon što je s Juvetusom zbog afere Calciopoli te igranja u Serie B, Buffonu je želja otići u inozemstvo.
Dodatni razlog da se posumnja u realizaciju ovog transfera jest i to što Manchester United imaju dobrog golmana na klupi, a što je jednako važno, engleskog dečka – Bena Fostera.

trezeguet16
imam 2 bloga jedan je o juventusu jedan o raji idite na svi moji blogovi i nadjite !!

2 komentara

Komentariši